Vi kan tilbyde dig din helt egen streamingtjeneste PlayMaker, hvor du kan tage din TV-pakke med dig på farten.

Næsten for godt til at være sandt.
PlayMaker koster dig ikke ekstra. Det er en del af din TV-pakke fra os og du kan streame de kanaler du har i din TV-pakke. Du kan se dem på Apple TV, Android TV-boks, computer, tablet eller smartphone uanset hvor du befinder dig i Danmark eller EU. Det kræver blot at du har en TV-pakke gennem os og har adgang til en internetforbindelse.

Hvad kan man med PlayMaker:

  • Se din tv-pakke på op til 4 enheder, på smart-tv, computer, tablet eller smartphone.
  • TV-pakken kan tages med på ferie, du kan se din TV-pakke i sommerhuset, på camping eller hvor du er rejst hen på ferie – både i DK og i EU.
  • Spole og sætte programmer på pause.
  • Gå op til 7 døgn tilbage i arkivet og find det program, du vil se når det passer dig.
  • Du kan 6 dage før et TV-program vises, sætte optagelsen af programmet i gang (der kan dog være rettigheder og indhold på en bestemt kanal, der gør at det ikke er muligt) og se optagelsen, når du vil, hvor du vil og så tit du vil, du kan dog først se optagelserne efter at de har været vist.

Det tager kun få minutter at komme i gang med at se TV på PlayMaker appen.

  1. Gå ind på https://mit.logstornet.dk vælg streaming (i venstre side) og vælg WEB-TV og opret dig med brugernavn og adgangskode.
  2. Se evt. vejledning til oprettelse af Playmaker på vores hjemmeside
    https://logstornet.dk/support/

Du kan hente Playmaker appen på dit Apple TV, Android TV-boks, computer, tablet eller smartphone, der hvor du plejer at hente dine apps, og log ind, – så er du klar til at se TV på Playmaker allerede fra i dag.