TV-pakker

find én, der passer til dig

Klik på prisen for at se pakkens indhold.

grundpakke
kr. 129,-
mellempakke
kr. 449,-
fuldpakke
kr. 669,-

mix-selv tv

Mere fleksibilitet med Mix-Selv TV

Mix-Selv TV er til dig, der synes, at Grundpakken er for lille, men Fuldpakken for stor. Med Mix-Selv TV kan du skræddersy din Grundpakke med ekstra kanaler, som du selv vælger fra Tilvalgspakkerne eller Tilvalgskanalerne.

streaming

Tag dine TV-kanaler med overalt.

Har du brug for hjælp? Kontakt os!

Benytter du kontaktformularen bestræber vi os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor har I valgt at levere en grundpakke udelukkende med licens kanaler og Tv2?

Efter anbefaling fra det assisterende rådgivende ingeniørfirma, ASOM Net og herunder via eksempel fra YouSee, plus det faktum, at seertal viser, at Tv2 dagligt ses af 88% af de danske tv-seere. Dette tal viser, at en grundpakke bestående af udelukkende DR1, DR2, TV2 osv. på sigt er det bedste og billigste for foreningens medlemmer. Der kan gisnes om, at stofa vælger at gøre det samme. De har til branchen signaleret, at de snart ville underrette om deres 2023 planer for Tv-pakker.

Vi henleder derfor medlemmernes opmærksomhed på, at stofa i deres tilbud til vores medlemmer har signaleret, at medlemmerne kan beholde deres nuværende tv-pakke til samme pris for resten af 2022 og 2023 på fiber, men at de samtidig tager forbehold for ændring i tv-pakkerne i 2023. Dette falder i tråd med deres signal om at tv-pakkerne søges ændret i 2023.

Kan jeg via Løgstør Net tage min valgte tv pakke med i sommerhuset eller ud på rejser i EU?

Ja, medlemmer med minimum tv-grundpakke vil få adgang til WebTV via PLAYMAKER. (Apple TV, Chromecast, Google TV, Android, IOS, Web)

Skal jeg streame tv-kanaler fra Løgstør Net?

Abonnerer du på en af vore tre tv-pakker søges kanalerne ind på dit tv som normalt. Vælger du at tilkøbe Tilvalgs tv-kanaler eller Mix TV, så skal du have et Cam Kort* som isættes dit tv på bagsiden. Dette kort kan købes i foreningen for kr. 299/stk. og passer til de fleste tv-apparater.

Ved anvendelse af dette kort kommer dine valgte tv-kanaler ind på dit tv helt som før. Alternativt kan dine tv-kanaler fra pakker samt tilvalgte tv-kanaler altid ses på Playmaker APP’en, samt via Apple TV, Google TV, Chromecast, Android, IOS, Smart TV og mange flere. Hvis du er i tvivl om dit TV kan monteres med Cam kort, så se her

Jeg forstår ikke det der Mix TV

Passer indholdet i en af vores tre pakker ikke til dig? Så kunne Mix TV godt være noget for dig.

Grundpakken til kr. 129/mdr. er udgangspunktet for Mix. Vælger du Mix 2+10 til kr. 299/mdr. modtager du Grundpakke, kanalerne Tv3 og 5’eren PLUS at du frit kan vælge 10 kanaler blandt Tilvalgskanalerne.

Det giver sammenlagt kr. 428/mdr. Og her ser du udelukkende de Tv-kanaler, som du har interesse i.

Her gøres der opmærksom på, at ovennævnte Cam-modul er påkrævet hvis du ønsker disse kanaler på dit tv som normalt uden boks, Apple Tv eller andet.