Ofte stillede spørgsmål

Du har måske mange spørgsmål… her kan du finde nogle svar:

1. FORENINGEN
Har foreningens internet noget med fiber at gøre?

Løgstør Net leverer Internet via samme kabelnet, som har været I byen I mere end 30 år. Fibernettet er en konkurrent til byens eget netværk. Som kunde hos Løgstør Net støtter du lokalt og medvirker til at sikre billigere Internet i byen på sigt.

Hvilke betalingsformer er mulige?

Løgstør Net tilbyder årlig, halvårlig, kvartårlig og månedsvis betaling. Der forekommer intet betalingsgebyr ved PBS- eller kortbetaling med mindre man har valgt månedsvis betaling. Foreningen kommer ligeledes til at tilbyde betaling via Dankort og Mobilepay.

Hvem laver service i byen efter skiftet?

Løgstør Net har indgået aftale om service med firmaet KK-Partner, som er en stor aktør i antenneforenings-branchen. Løgstør Net vil tilbyde en service, som på flere punkter overstiger den fra Stofa.

Hvad er det der ASOM Net egentligt for noget?

ASOM Net er en paraplyorganisation, og har dermed ikke egne aktive kunder. ASOM Net leverer udelukkende Internet og Tv-signaler til Antenne- og boligforeninger. ASOM Net forsyner mere en 75.000 tilfredse medlemmer i forskellige dele af landet, og der kommer konstant nye til. På tidspunktet for Løgstør Nets indlemmelse i ASOM Net pågik der forhandling med hele ni forskellige stofa antenne- foreninger.

Gebyrer

Foreningen opkræver gebyrer svarende til de faktiske omkostninger. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via kontaktformularen øverst på hjemmesiden.
Alle priser inkluderer moms.

  • Gebyr for månedsbetaling via PBS: 10 kr.
  • Gebyr hvis ikke tilmeldt PBS: 30 kr.          
  • Rykkergebyr: 100 kr.
  • Afbrydelse ved restance: 250 kr.
  • Gentilslutning ved restance: 250kr.
  • LGS skift til internet uden TV: 250 kr.
  • Pakkeskift: 250 kr.
  • Gebyr for frakobling (permanent) – LGS tv lukning : 0 kr.
  • Flytning: 250 kr.
  • Manglende returnering af modem: 1500 kr.
2. internet
Hvordan kan jeg tilmelde mig bredbånd ved Løgstør Net?

Du kan få Internet hos byens lokale Internet leverandør Løgstør Net på flere måder:

• Tilmeld dig via hjemmesiden på www.logstornet.dk under de enkelte produkter eller via “selvbetjening”

• Henvend dig personligt hos Labtech Data i Østerbrogade.

• Kontakt foreningen på 98 67 41 22

Jeg har brug for bedre Wi-Fi dækning. Kan man få Wi-Fi Acces Point eller Mesh enheder hos jer?

Løgstør Net tilbyder Wi-Fi Access Point af mærket Grandstream samt Mesh netværk af mærket Strong. Begge kan lejes gennem foreningen.

Vores samarbejdspartner Labtech Data i Østerbrogade tilbyder også en række forskellige løsninger. Disse sættes ikke til rådighed, men skal erhverves af det enkelte medlem.

Hvilket modem får jeg af Løgstør Net?

Du får nyeste Wi-Fi 6 Internet modem til din Løgstør Net forbindelse.

Hvordan kobler jeg det til?

Vejledning findes i kassen såvel som på logstornet.dk.

Mit modem virker ikke, hvad gør jeg?

Du fejlmelder på 98 67 41 22. Vores teknikere reagerer omgående. Kan de ikke hjælpe dig gennem telefonen, så kommer de på besøg.


Jeg har 1000 Mbit forbindelse men hastighedstest viser kun 100 Mbit på kablet netværk, hvad kan det skyldes?

Hvis forskellen er så stor, så skyldes det sikkert at dit netværkskabel ikke er godkendt til 1000 Mbit. Du skal sikre dig, at du har mindst et CAT5E eller CAT6 kabel. Har du bare et alm. CAT5 kabel vil du maksimalt kunne teste 100 Mbit på din forbindelse.


Skift af mailadresse

Et skift af mailadresse kan virke som en næsten uoverskuelig opgave. Men fortvivl ej for i Løgstør Net hjælper vi dig godt i gang. Find vores vejledninger  her

3. TV
Hvorfor har I valgt at levere en grundpakke udelukkende med licens kanaler og Tv2?

Efter anbefaling fra det assisterende rådgivende ingeniørfirma, ASOM Net og herunder via eksempel fra YouSee, plus det faktum, at seertal viser, at Tv2 dagligt ses af 88% af de danske tv-seere. Dette tal viser, at en grundpakke bestående af udelukkende DR1, DR2, TV2 osv. på sigt er det bedste og billigste for foreningens medlemmer. Der kan gisnes om, at stofa vælger at gøre det samme. De har til branchen signaleret, at de snart ville underrette om deres 2023 planer for Tv-pakker.

Vi henleder derfor medlemmernes opmærksomhed på, at stofa i deres tilbud til vores medlemmer har signaleret, at medlemmerne kan beholde deres nuværende tv-pakke til samme pris for resten af 2022 og 2023 på fiber, men at de samtidig tager forbehold for ændring i tv-pakkerne i 2023. Dette falder i tråd med deres signal om at tv-pakkerne søges ændret i 2023.

Kan jeg via Løgstør Net tage min valgte tv pakke med i sommerhuset eller ud på rejser i EU?

Ja, medlemmer med minimum tv-grundpakke vil få adgang til WebTV via PLAYMAKER. (Apple TV, Chromecast, Google TV, Android, IOS, Web)

Skal jeg streame tv-kanaler fra Løgstør Net?

Abonnerer du på en af vore tre tv-pakker søges kanalerne ind på dit tv som normalt. Vælger du at tilkøbe Tilvalgs tv-kanaler eller Mix TV, så skal du have et Cam Kort* som isættes dit tv på bagsiden. Dette kort kan købes i foreningen for kr. 299/stk. og passer til de fleste tv-apparater.

Ved anvendelse af dette kort kommer dine valgte tv-kanaler ind på dit tv helt som før. Alternativt kan dine tv-kanaler fra pakker samt tilvalgte tv-kanaler altid ses på Playmaker APP’en, samt via Apple TV, Google TV, Chromecast, Android, IOS, Smart TV og mange flere. Hvis du er i tvivl om dit TV kan monteres med Cam kort, så se her

Jeg forstår ikke det der Mix TV

Passer indholdet i en af vores tre pakker ikke til dig? Så kunne Mix TV godt være noget for dig.

Grundpakken til kr. 129/mdr. er udgangspunktet for Mix. Vælger du Mix 2+10 til kr. 299/mdr. modtager du Grundpakke, kanalerne Tv3 og 5’eren PLUS at du frit kan vælge 10 kanaler blandt Tilvalgskanalerne.

Det giver sammenlagt kr. 428/mdr. Og her ser du udelukkende de Tv-kanaler, som du har interesse i.

Her gøres der opmærksom på, at ovennævnte Cam-modul er påkrævet hvis du ønsker disse kanaler på dit tv som normalt uden boks, Apple Tv eller andet.

4. IP FASTNET TELEFONI
Kan jeg flytte mit nuværende fastnet telefoni til IP Fastnet telefoni i Løgstør Net?

Ja, blot skal du huske, at du IKKE må opsige dit abonnement hos den nuværende leverandør. Dit abonnement skal FLYTTES til Løgstør Net, og må derfor ikke være opsagt. Opsiges det inden flytningen til Løgstør Net, så risikerer du at miste dit nummer.

Kan jeg snakke alt det jeg vil?

På de to varianter, Fri Tale Danmark og International Fastnet gælder hhv. for Fri Tale Danmark, at samtaler og opkald til Mobil- og Fastnet numre i Danmark er gratis, og for International Fastnet gælder det, at

Kommer IP Fastnet Telefoni med på min Løgstør Net regning?

Nej, regningen for IP Fastnet telefoni delen kommer direkte fra leverandøren Evercall.

5. MOBIL TELEFONI
Kan jeg flytte mit nuværende mobilnummer til Løgstør Net?

Ja, Blot skal du huske, at du IKKE må opsige dit mobilabonnement hos dit nuværende mobilselskab. Nummeret skal flyttes til Løgstør Net.

Hvem leverer mobiltelefoni til foreningens medlemmer?

Firmaet Evercall leverer og servicerer mobiltelefoni til foreningens medlemmer. Evercall leverer abonnementer via TDCs mobilnet, så du er sikret landets bedste mobildækning.